Slider1
slider2

De Kachel Aon presenteert: “Aanstekelijk”.

HELVOIRT – 21 november 2020. 14 jaar geleden, in 2006, hebben we ons laatste album op CD gepresenteerd.

Veel mensen vroegen in die tussentijd of wij nog nieuwe nummers hadden opgenomen. Telkens moesten we dat met een nee beantwoorden.
Albums op CD uitbrengen is achterhaald en financieel niet haalbaar. Op Spotify leek, in ons geval, ook geen optie.
Dus om te voorkomen dat onze nummers worden vergeten, hebben we een selectie gemaakt. Zo zijn we drie jaar geleden de studio ingedoken.
Ondanks Corona maatregelen en andere tegenslagen, hebben we in samenwerking met twee studio’s en 5 muzikanten, toch een album van 20 nummers kunnen realiseren.

Ons album “Aanstekelijk” bestaat uit 20 nummers. Het staat op een USB stick en kost 12.50.     

Er zijn drie mogelijkheden om het te verkrijgen:

  1. Via de Sticky Tikkie Thuisbreng actie. Inwoners van het dorp Helvoirt, kunnen tot en met 27 november inschrijven voor deze actie. 
    Hoe gaat dat: stuur via mail: info@dekachelaon.nl of messenger je naam, adres en mobiele telefoonnummer naar ons toe. 

Wij sturen je dan een tikkie. Als je dat hebt voldaan, brengen wij op 28 november hoogstpersoonlijk  en corona proof de stick bij je thuis.

  1. Je kunt vanaf 28 november het album ook kopen bij de Wijnwinkel of Electro van Hattum.  Beide gevestigd in de Lindelaan in Helvoirt.
  2. Voor mensen buiten Helvoirt, kunnen we het album ook via de post versturen. Stuur ons via mail: info@dekachelaon.nl of messenger, je complete adres en mobiele nummer naar ons toe. Wij sturen een tikkie met de kosten van het album plus € 2 portokosten. Zodra je die voldaan hebt, sturen wij per post het album naar je toe.

Veel luister plezier gewenst De Kachel Aon.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *