Slider1
slider2

De gemeente Vught biedt kansen

VUGHT – 30 april 2021. In 2019 klopte Pamela aan bij Yvonne van Laarhoven, Accountmanager re-integratie en participatie van de gemeente Vught.

Pamela, gescheiden moeder met drie kinderen, wilde haar eigen geld verdienen om uit de uitkering te komen. Ondanks haar opleiding en achtergrond in verkoop en visagie wilde ze alles aanpakken. Samen met Yvonne ging zij op zoek naar een baan.

Alles aanpakken
Vast werk vinden was niet makkelijk. Pamela werkte wel, maar had een nul-uren contract. Daarmee kom je niet uit de uitkering. Yvonne zorgde ervoor dat Pamela aan de slag kon als schoonmaakmedewerker. Ze pakte het goed op, maar wilde zich graag verder ontwikkelen. Yvonne wist dat. Yvonne wist ook dat Pamela in de zorg wilde werken en daar heel geschikt voor zou zijn, maar niet de juiste diploma’s had. Ze bracht de droom van Pamela ter sprake tijdens een algemeen gesprek met de toenmalig teamleider van Boswijk (Van Neynsel Groep). Pamela solliciteerde en begon op 1 september 2019 als zorghulp. Daarnaast kreeg zij van Van Neynsel het aanbod om een zorgopleiding te volgen. Dit aanbod pakte Pamela met beide handen aan. Na hard werken en leren… kwam de droom van Pamela uit.

Diploma
Op dinsdag 13 april ontving een trotse Pamela bij het Koning Willem I college in Den Bosch haar welverdiende diploma voor de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Gefeliciteerd Pamela!

En de uitkering? Die heeft Pamela niet meer nodig. De uitkering stopte volledig toen ze ging werken bij Boswijk.

Pamela: ‘Mijn droom is uitgekomen. Na hard werken, heb ik de opleiding Helpende Zorg en Welzijn behaald én werk ik in de zorg.’

Hans, destijds teamleider bij Boswijk: ‘Pamela heeft deze kans verdiend en ook waar gemaakt’

Yvonne van Laarhoven, accountmanager re-integratie en participatie: ‘Zo mooi voor Pamela. Zij had slechts een klein duwtje in de rug nodig en heeft het  door hard werken en vol te houden helemaal zelf behaald. Heel trots op haar!’

Meer weten?

Neem dan contact op met John van Gemert en/of Yvonne van Laarhoven. Zij zijn bereikbaar via 073 65 80 750. John en Yvonne zijn er voor de werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt én voor de ondernemers. Zij hebben zicht op werk en een goed beeld van bedrijven in Vught en in de regio. Ze gaan met ondernemers in gesprek, laten zien wat de mogelijkheden zijn en denken mee.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *