Slider

Dat gaat naar Vught toe…..

Het zonnetje brak mooi op tijd door. Ze kleurde de golfbaan van Golfclub Vught extra groen. En verwarmde de groep ondernemers die op maandagmiddag 9 september deelnamen aan de jaarlijkse Ondernemers dag van de OVH. Voor sommigen de eerste kennismaking met deze veelzijdige sport, voor anderen een goede gelegenheid om samen met een collega ondernemer enkele ‘baantjes te lopen’. Maar voor iedereen was het een welkome afleiding van het dagelijkse werk.

Na uitleg van het programma en enkele belangrijke regels door golfprofessionals Felix en Martin, gingen de ondernemers het terrein op. Putten, chippen, afslaan, golfclub nr. 5 of was het nou nr. 7? Rekening houding met de helling van de ‘green’, en oh … wat rolt zo’n balletje toch snel op dat gemillimeterde gras. Natuurlijk brachten de golfpro’s er ook een wedstrijdelement in, wat sommigen erg fanatiek maakte. Bestuurslid Dianne versloeg penningmeester Patrick nipt op de laatste hole met 1 punt. En Monique Meerbach bewaarde haar beste slag voor de wedstrijd om de verste afslag en ging met een fles wijn naar huis.

Na het oefenen van de basisslagen mochten ook de ‘rookies’ de baan op. Leuk hoor, iedereen aan slag en met de beste bal verder gaan. Zo konden zelfs zij de ‘par-3’ holes in drie slagen binnentikken. Na op die manier twee holes gespeeld te hebben kwam er een einde aan een hele leuke introductie met de golfsport. De ondernemers met een GVB (golfvaardigheidsbewijs) of baanpermissie hadden in diezelfde tijd de hele 9-holes baan twee of drie maal gelopen. Nog een laatste drankje en dan … op naar de Guldenberg in Helvoirt.

Daar wachtte op het terras van de brasserie Het Verlangen een heerlijk ‘walking dinner’. Allerlei kleine en iets grotere hapjes, onder het genot van een drankje en de namiddag zon. Hoe goed kan het leven zijn? De avond werd in een ontspannen sfeer voortgezet; door de dames en een enkele heer binnen voor de open haard, door een andere groep in de gezellige bar en door enkele ‘bikkels’ buiten tot het toch echt te koud werd. De groep was met 38 personen kleiner dan andere jaren, maar de sfeer was er niet minder om!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *