Slider

DA-drogisterij komt terug in Helvoirt

D.I.O wordt DA

HELVOIRT – 5 februari 2020. Rian de Kort en Diana Tilborghs zijn klaar voor de grote make-over van hun D.I.O-winkel.

Zij coördineren het team van 5 drogisten en assistent-drogisten die vanaf 13 februari in DA-tenue hun klanten gaan ontvangen. “Het worden 4 gastvrije en gulle dagen. Op het hele assortiment geven we 25% korting en de eerste 100 klanten die we op die dag ontvangen, krijgen een goedgevulde goodiebag.”

De drogisterijketen van D.I.O. werkt al anderhalf jaar samen met de meer bekende DA-winkels. Sindsdien is men begonnen om alle D.I.O.’s om te bouwen tot DA. DA (voluit Drogisten Associatie) bestaat al bijna 80 jaar. Enkele jaren geleden was er al een winkel gevestigd aan de Kastanjelaan.

“Shoppen in onze nieuwe winkel moet voor de klanten een beleving zijn. Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment maar ook omdat er hier veel meer te beleven is dan soms wordt gedacht. Alle winkelmedewerkers zijn goed geschoold. Hun kennis wordt up-to-date gehouden met nascholing, waarmee ze hun registratie als drogist kunnen behouden. Dat betekent dat zij goede adviezen kunnen geven. Ook voor bepaalde medische zaken kan men bij ons terecht. Zo komen er testmogelijkheden voor cholesterolmetingen. Ook hebben we veel homeopathische producten en zijn natuurproducten standaard op voorraad. Verder hebben we hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Ook op schoonheidsgebied is hier van alles te doen. Tijdens de heropeningsdagen kunnen de klanten gratis een nagellak laten aanbrengen.”

Rian, Diana, Brigitte, Helène en Susanne zijn enthousiast over de nieuwe winkel. Omdat de openingstijden gelijk lopen met die van de Coop, kan men er van 8 uur ’s morgens tot 8.00 uur ’s avonds terecht. Op zondagen is dat van 11.00 uur tot 18.00 uur.

En, o ja… de cadeaubonnen die men ooit gekocht heeft bij D.I.O. blijven nog jarenlang geldig!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

  • Monic , 5 februari 2020 @ 20:53

    Wat leuk dames heel veel werk plezier in de nieuwe DA ik kom zeker kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *