Slider

Creatief Event in het HelvoirThuis

Toe aan echt tijd voor jezelf? Of een heerlijke dag met je vriendinnen?

HELVOIRT – 19 juni 2020. Op 3 Oktober 2020 is er een Creatieve workshopdag in het HelvoirThuis georganiseerd door PaperStar*!

Kom alleen of samen met je vriendin(nen) creatieve projecten maken van papier met de producten van Stampin’ Up! Stempelen, snijden, vouwen, plakken… en met hele leuke projecten naar huis. De projecten zijn voor iedereen: Beginner, gevorderden en zelfs demonstratrices van creatieve merken.

Wat kun je verwachten?
* Goed gevuld materiaalpakket per project met uitgebreide beschrijvingen.
* Gebruik van de beste creatieve materialen om jouw projecten tot een succes te maken
* Start met Koffie of Thee, tussen de middag een lunch en water voor de gehele dag.
* Relaxte dag met jouw vriendin(nen), knutselmaatje of gewoon heerlijk met mensen die net als jij het leuk vinden om creatief bezig te zijn!

Waar: HelvoirThuis, Kloosterstraat 30, Helvoirt.
Wanneer: zaterdag 3 oktober 2020.
Van: 10:30u – 16:30u. Inloop vanaf 10:15.
Kosten: € 55,- p.p. alles inbegrepen.

Je kunt je aanmelden via www.paperstar.nl en dan creative event. Of stuur mij (Salina van den Nieuwenhuizen) een berichtje via salina@paperstar.nl.
Uiteraard wordt er tijdens die dag rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor is het aantal plaatsen beperkt… vol = vol!

Tot ziens op 3 oktober in het HelvoirThuis

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *