Slider1
slider2

Collecteweek dierenbescherming op 1 oktober van start

HELVOIRT – 27  september 2023. Jaarlijks hebben tienduizenden dieren in ons land hulp nodig. Ze zijn verwaarloosd, mishandeld, gedumpt of gewond.

Tijdens de collecteweek van de Dierenbescherming, dit jaar van 1 t/m 7 oktober, halen collectanten zowel huis-aan-huis als online geld op zodat de Dierenbescherming deze dieren kan helpen. In Nederland leven miljoenen dieren. De Dierenbescherming komt op voor deze dieren door ze te redden, op te vangen en te beschermen.

Daarnaast zet de organisatie zich in om dierenleed te voorkomen met(jeugd)voorlichting, educatie en lobby om dierenwelzijn te verankeren in de wet. Collecteweek rondom Werelddierendag Het redden, opvangen en beschermen van dieren is kostbaar.

Een rit van de dierenambulance kost bijvoorbeeld zo’n € 33,- en een dag opvang voor een hond komt al gauw op € 20,- uit. Om deze en andere kosten te betalen is de Dierenbescherming afhankelijk van leden, donateurs én de opbrengst van de jaarlijkse collecte.

Daarom vraagt de dierenwelzijnsorganisatie om extra steun van het Nederlands publiek. De vrijwilligers van de Dierenbescherming komen met de collectebus aan de deur voor een bijdrage om nu en in de toekomst op te kunnen blijven komen voor dieren.

Wie geen contant geld in huis heeft kan via de QR-code betalen die op de collectebus zit. De gever kan de QR-code van de collectant scannen en zo een eenmalige gift doen.

Is er geen collectant aan de deur geweest? Doneer dan rechtstreeks in de online bus van de Dierenbescherming of scan de QR-code onder dit bericht.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *