Slider1
slider2

Collecte Hartstichting brengt €1897.81 op

22 collectanten haalden geld op voor een betere hartgezondheid van Nederland

HELVOIRT – 19 april 2024 – De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 7 tot en met 13 april heeft dit jaar € 1897.81 een mooi geldbedrag] in Helvoirt opgeleverd.

Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om de hartgezondheid van Nederland te verbeteren. En dat is hard nodig, want als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten binnen 7 jaar met bijna een miljoen.

Collecteren
Collectanten konden weer met de collectebus aan de deur collecteren. Ook was er de mogelijkheid om veilig vanuit huis een online collecte starten met de mobiele telefoon en familie en vrienden om een gift vragen.

Over de Hartstichting
Al 60 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We willen dat de hartgezondheid van Nederlanders over zes jaar meetbaar is toegenomen. Daarbij letten we ook op verschillen tussen mensen. En helpen we juist hen die het grootste risico lopen. Dit doen we voor een betere hartgezondheid:

• Tijdig opsporen van risicofactoren (zoals hoge bloeddruk)
• Investeren in onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen
• Voorkomen dat iemand overlijdt aan hart- en vaatziekten of dat de ziekte zich verergert of herhaalt
• Inzetten op een omgeving die rookvrij is, beweging stimuleert en waarin eten en drinken gezonder, goedkoper en aantrekkelijker wordt.

We kunnen dit niet alleen, maar doen dit onder andere samen met organisaties en andere gezondheidsfondsen. Lees meer over onze doelen en oplossingen op hartstichting.nl/dit-doet-de-hartstichting

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *