Slider1
slider2

Carnavals pubquiz van De Kaoter met halfvasten

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 8 maart 2023. Zaterdag 18 maart vindt de nieuwe carnavals pubquiz van C.V. De Kaoter is veur Laoter plaats in De Speeldoos.

Na digitale, afgelaste en niet-carnavalske versies vanwege corona de afgelopen twee jaar, is het eindelijk tijd voor de vijfde ‘gewone’ editie. Een lustrum dus. Voorheen was de pubquiz altijd in aanloop van het carnavalsfeest. Dit jaar gooit de organisatie het over een andere boeg: even terug in het carnavalsgevoel tijdens halfvasten. Maar wat is gebleven, is dat het gaat om een doldwaze quiz waarbij alles iets met carnaval te maken heeft.

De pubquiz van De Kaoter is veur Laoter zit altijd vol met quizvragen, puzzels en film- en muziekfragmenten met een ludieke knipoog. Het thema bij elke vraag is carnaval, maar soms is de link vergezocht. Dommelbaorzedurp, Oeteldonk, Brabant, Limburg en zelfs internationaal carnaval. Het kan allemaal langskomen in een van de elf rondes van deze quiz. Een van de weinige carnavalsevenementen in Vught, waar zelfs Bosschenaren voor naar Vught komen. Maar het is leuk voor iedereen. Eigenlijk kun je dat niet uitleggen, dat moet je gewoon ervaren.

De inschrijving is nog steeds geopend, tot het maximum aantal deelnemende team is bereikt. Er is ruimte voor zo’n dertig teams. Inschrijven kan met een groep van maximaal vijf personen. Verzin een teamnaam en wijs een teamcaptain aan. Met deze informatie kun je je inschrijven door te mailen naar info@dekaoterisveurlaoter.nl. Deelname kost € 11,- per team. Daarvoor krijg je een gezellige avond met een uitdagende en grappige quiz én een kans op mooie prijzen.

Na de inschrijving krijgt iedereen verdere instructies toegestuurd. Meer informatie is te vinden op www.dekaoterisveurlaoter.nl/quiz. Graag tot zaterdag 18 maart om 20:00 in De Speeldoos!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *