Slider1
slider2

Bridgecursus voor beginners

HELVOIRT – 18 februari 2024. Bent u altijd nieuwsgierig geweest naar het boeiende kaartspel bridge? Dan is dit de kans om de wereld van het bridgespel te ontdekken.

Januari 2024 is er in Helvoirt een bridgecursus voor beginners gestart. Omdat het aantal aanmeldingen zo groot was is er een stop ingesteld en is deze cursus succesvol gestart. Omdat er meer aanmeldingen waren dan de mogelijkheid om iedereen te laten starten, biedt Bridgeclub Helvoirt een tweede mogelijkheid om aan deze cursus deel te nemen.

Deze start op donderdag 7 maart 2024 en is wekelijks op donderdagavond. De cursus bestaat uit 12 informatieve en leuke lessen,ontworpen om beginners vertrouwd te maken met de basisprincipes van bridge en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. De lessen duren van 19.30 uur tot 22.00 uur. Einde cursus donderdag 30 mei.

De cursus wordt verzorgd door de ervaren docent Henk Rotman. Instructie en oefenen vinden plaats in het HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 in Helvoirt. Belangstellenden buiten Helvoirt zijn ook van harte welkom.

De prijs bedraagt maximaal € 120,00 per persoon inclusief lesmateriaal. Minimale deelname: 8 personen. Indien meer deelnemers valt de prijs lager uit.

Aanmelden is mogelijk t/m 3 maart 2024 bij Gerrit van den Brandt vandenbrandtgerrit@gmail.com . Voor meer informatie kunt u bellen 06 3747 4344.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *