Slider1
slider2

Bomenactie van KANT: een prachtige rode meidoorn! Iets voor in uw uw tuin?

HELVOIRT – 25 oktober 2023   Burgerinitiatief KANT wil mensen graag stimuleren om een mooie boom in hun tuin te planten. Samen met de gemeente Vught en Groencentrum Bas van de Bruggen hebben hebben zij een actie opgezet.

Deze actie loopt nog tot 5 november. Er is een lijst gemaakt van ruim 40 verschillende bomen die geschikt zijn voor de tuinen in Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Op elke boom zit 25 euro korting. De prijzen van de bomen variëren na korting van 200 euro voor een grote tamme kastanje tot 0 euro voor een aantal laagstam fruitbomen. Dus volop keus voor elke tuin en elk budget. Alleen inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt mogen gebruik maken van deze actie. U mag per huishouden twee bomen met korting kopen.

Rode Meidoorn, iets voor uw? Of wilt u toch liever een andere boom, wij willen u graag hierbij adviseren op Festival Futura
Een rode meidoorn is een middelgrote boom. Bloeit in mei en juni met rode gevulde bloemen. De bijen gebruiken de bomen volop. De kroon is grillig en de boom is hoog op stam gekweekt. Hij kost nu 22.50 euro. Is dit niet uw boom? Er is volop keuze. Vindt u het lastig om uit te zoeken welke boom voor u het meest geschikt is? Wij van KANT helpen u graag bij uw keuze tijdens Festival Futura in de Speeldoos op 29 oktober tussen 11 uur en 16 uur. 

Hoe werkt het via de website?
Ga naar www.welkombijkant.nl klik daar op “actie”. U vindt daar de bomenlijst. De prijzen staan inclusief de korting op deze lijst. U vindt hier veel info over alle bomen. Op de website maakt u de keuze welke boom u met korting wil kopen. Hier betaald u ook direct en geeft u aan wanneer u de bomen wilt komen op halen.

Zelf nu ook in actie komen?
Op welkombijkant.nl en op onze facebookpagina vindt u meer info wat u zelf nu ook al kan doen voor een groenere omgeving. Wilt u actief meedenken en werken? Graag, we kunnen uw hulp goed gebruiken. Vooral in de periode van 17 november t/m 16 december op vrijdag en zaterdag als de bomen worden uitgedeeld. U kunt ons bereiken via welkom@welkombijkant.nl of bellen (06-40326440).

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *