Slider

Bloemen & planten tekenen net als Van Gogh

HELVOIRT – 17 september 2019. Bloemen en planten zijn altijd inspirerend om te tekenen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de schilderijen die Vincent van Gogh van bloemen gemaakt heeft.

Eerst beginnen we met het oefenen in observeren en tekenen van de basisvormen van bloemen en bladeren. Aansluitend ga je aan de slag met een werkstuk in een zelf gekozen techniek van een mooie bloem of plant naar keuze waarbij voldoende ruimte is voor eigen expressie. Door deze korte cursus ga je beter naar bloemen en planten kijken en leer je enkele basistechnieken van tekenen en schilderen.

NB: de eerste les neem je potlood en papier mee. De docent bespreekt de eerste les welke materialen je eventueel verder nodig hebt tijdens de rest van deze cursus. Deze materialen schaf je daarna zelf aan.

Duur: 4 lessen van 2 ½ uur

Tijdstip: donderdag van 09.30-12.00u

Start: 31 oktober 2019

Cursusprijs: € 52,50

Locatie: HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 in Helvoirt

Deelnemers: 7 – 10

Voor meer informatie : www.abzvught.nl  of www.helvoirthuis.nl

073 – 657 20 00

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *