Slider1
slider2

Blij met cadeautje

De prachtige, veilige verbinding tussen het nieuwe fietspad Oude Bosschebaan en Runsvoort in Helvoirt. Een cadeautje van de gemeente Haaren.

HELVOIRT/VUGHT/CROMVOIRT – 11 oktober 2020. Sinds eind augustus maken dagelijks heel veel fietsers gebruik van het prachtige nieuwe fietspad Oude Bosschebaan.

Bij de bekendmaking van de plannen om het slechte fietspad, dat er al zeker 45 jaar lag, te vernieuwen  heeft de Fietsersbond gevraagd om ook de verbinding tussen het nieuwe fietspad en de Runsvoort mee te nemen. Volgens de projectleider van de gemeente Haaren viel dit buiten het project en was dit financieel niet haalbaar. Tijdens de aanleg van het nieuwe fietspad heeft de Fietsersbond nogmaals de gemeente Haaren gevraagd om een afscheidscadeautje in de vorm van de aanleg van genoemd verbindingspad. Tijdens de opening van het fietspad op 26 augustus kwam wethouder Martien Vromans van gemeente Haaren met de verrassende mededeling dat de wens van de Fietsersbond gehonoreerd zou worden. En nu is het al zover. Ga kijken en genieten om nog prettiger en veiliger te fietsen. Met dank aan de gemeente Haaren.
Bij de gemeente Vught ligt nu nog een soortgelijke vraag om het onverharde deel Esschebaan-Pickensteeg op dezelfde manier aan te pakken.

Bron: Christ van Iersel, Fietsersbond, afdeling Haaren

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Antoon van de Ven , 11 oktober 2020 @ 21:18

    Fijn dat het geregeld is.
    Maar het cadeautje was geen cadeautje.
    Het was al opgenomen in de begroting en het bestek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *