Slider1
slider2

BKA 2024 was heerlijk, net als een lekkere verse appeltaart

Maar hoe maak je dat nou?!

KEIESPELLERSDURP 23 januari 2024. Je neemt 7 tonpraoters, de een heeft geen huis, de ander geen baan of is op zoek naar parochianen.

Ze maken van alles mee, als buschauffeur van lijn 140, tijdens ’t schoonmaken of het leven van 2024 na een reis door een tijdmachine. Dat schijnt nog niet zo hendig te zijn. Maar mister Trump lost t allemaal op. Keiespellersdurp… URST!

Geen BKA zonder een knap koppie onder een droogkap. En om niet alleen te zitten tijdens de BKA, nog maar snel op zoek naar een date die perfect (of goed genoeg) bij je past. Wat zeg nou zelf, wie loopt er nou warm voor een suikervrije appeltaart?

Wat is een BKA zonder muziek? Nou, als een appeltaart zonder appels. Dat is niks. Ze zingen en rijmen het aan elkaar, het kan allemaal: “Hier in, Hier in HELVOIRT!”

Maar dan… padadadampampam. 8 types die allemaal hun ding doen, aangevuld met ieders verbeelding en fantasie zijn een perfect ingrediënt voor de BKA-taart!

De regie mixt ‘t geheel, en draait aan de verschillende knoppen (van de oven). De presentatoren kletsen act na act aan elkaar en je hebt een avond vol met Helvoirts vertier!

Zoals een taart zonder taartvorm uit elkaar valt, zo geldt dat ook voor de BKA zonder de toneelmeesters, visagie, licht & geluid, fotograaf, cameraman, gastvrouwen, personeel HelvoirThuis en de BKA-commissie.

Het drankje aan de bar smaakt als een toef(je) slagroom. Het eindresultaat mocht er wezen!

Het was tot en met de laatste kruimel genieten! Om je vingers bij af te likken.

De BKA-commissie

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *