Slider

Beste Helvoirtenaren,

HELVOIRT – 16 oktober 2020. De dagen worden korter en voor we het weten, staan we op de grens van een nieuw jaar.

Voor Vught, Cromvoirt en Helvoirt wordt dat een heel bijzonder jaar. Op 1 januari 2021 verdwijnt de oude gemeentegrens en maken we deel uit van de nieuwe gemeente. Een gemeente, die ongetwijfeld meer zal zijn dan de som van haar drie dorpen.

Ik kijk er naar uit, om u in onze mooie gemeente te verwelkomen. Ik hoop, dat we snel weer in staat zijn om elkaar persoonlijk te ontmoeten op de gezellige evenementen en activiteiten in de drie dorpen. Gelegenheden, waarbij de ‘oude’ en ‘nieuwe’ inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt elkaar vinden, vriendschappen ontstaan en initiatieven worden geboren.

Eendracht maakt macht, maar onze eendracht maakt vooral pracht. Want in historie, cultuur en natuurschoon vormen we een prachtig geheel en de integratie zal die kwaliteiten versterken. Ik ben er dan ook van overtuigd, dat ons samengaan alleen maar winnaars zal kennen.

Ik heet u alvast hartelijk welkom in de nieuw te vormen gemeente.

R.J. van de Mortel,
burgemeester

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *