Slider

#BeetjeDansen zoekt vrijwilligers!

HAAREN – 22 juni 2019. #BeetjeDansen Outdoor en het Haarens Zomerfestival staan weer voor de deur! Op zaterdag 13 en zondag 14 juli barst het feest aan de Oisterwijksedreef weer los. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers niets tekort komen en het feestweekend weer net zo gezellig wordt als voorgaande jaren zoekt de organisatie nog enthousiaste vrijwilligers.

#BeetjeDansen is op zoek naar vrijwilligers die zin hebben om op zondag 14 juli te komen helpen achter de bar, de entree, bij de muntverkoop en/of bij de kluisjes.
Wij kunnen nog extra handjes gebruiken tijdens de volgende shifts:

Zondag 14 juli – middagshift
15.00 – 19.30

Zondag 14 juli – avondshift
18.30 – 23.00 (+ opruimen)
Mocht je zin hebben om beide diensten te komen werken dan kan dat natuurlijk ook!

Tegenover jouw inzet staat natuurlijk een beloning. Kom je tijdens de middagshift helpen dan mag je na je shift gratis het festival op. Wanneer je ‘s avonds komt werken krijg je 8 gratis munten. Voor vrijwilligers die de hele dag willen komen helpen, hebben wij een gratis kaartje voor zaterdag klaarliggen. Daarnaast worden alle vrijwilligers natuurlijk uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest later dit jaar!

Ben jij 18+ en heb jij zin om (samen met je vrienden) een knallende editie van #BeetjeDansen Outdoor en het Haarens Zomerfestival neer te zetten?
Meld je dan aan via deze link of stuur een email naar crew@beetjedansen-events.nl

Daarnaast zoeken we nog vrijwilligers voor het op en afbouwen van 8 juli tot en met 16 juli. Je tomeloze inzet zal beloond worden met tickets en/of consumptiebonnen, net wat jij wilt.
Lijkt het je leuk om een festival op te bouwen en het weekend te genieten van wat jij hebt opgebouwd? Stuur dan een mailtje naar freek@beetjedansen-events.nl!

Tot 13 en 14 juli!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *