Slider1
slider2

Afscheid van De Pieper:

Friet-alarm op 31 januari

HELVOIRT – 27 januari 2023. Marieke en René Jacobse nemen met een friet-alarm afscheid van hun cafetaria De Pieper aan de Lindelaan in Helvoirt. Direct als de basis school uitgaat op dinsdag 31 januari kunnen de kinderen van de Dr. Landmanschool gratis een frietje mayo komen eten.

Per 1 februari doen Marieke (50) en René (53) Cafetaria De Pieper over aan hun opvolger Frank Spierings. Marieke haar passie is zingen en entertainen. Er breekt een nieuwe periode aan om te doen waar haar hart ligt en het is geweldig om hiervan haar job te kunnen maken. Zij bakte als 13-jarige al friet en nam de zaak in 1998, dus 25 jaar geleden over. René gaat zich vestigen als zelfstandig cafetaria/horeca adviseur. Hij gaat collega’s adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Frietalarm!!!

De Pieper is bekend als adres voor verse friet van eigen voorbak. De Pieper-mayonaise geldt als een delicatesse. Het Friet-alarm van De Pieper werd een fenomeen op zich. Tijdens de landelijke campagne “Week van de Friet” maakten Marieke en René de basis schoolkinderen al meerdere keren blij met een gratis frietje in de zaak. De toeloop was massaal.

Daarom doet het duo het nu nog één keer: Friet-alarm dus op dinsdag 31 januari van 14.45 tot 15:30 uur bij De Pieper. Alleen om ter plaatse op te eten, niet om mee te nemen.

We zijn de allerlaatste dag gewoon open tot 20.00 uur en hopen nog veel klanten te begroeten en te bedanken voor hun vertrouwen.

Wij wensen onze opvolger Frank daverend veel succes.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *