Slider

Actie levert D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt veel nieuwe leden op

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT –  15 september 2020. De ledenwerfactie die D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt de afgelopen tien dagen hield, heeft veel nieuwe leden opgeleverd. Het ledenbestand groeide al vanwege de populariteit van Sigrid Kaag, maar met de folder- en posteractie erbij kwam de ledengroei uit op 20 procent.  

Nog nooit kreeg D66 Vught-Helvoirt-Cromvoirt er in zo’n korte tijd zo veel nieuwe leden bij. Met de tussentijdse gemeenteraadsverkiezingen voor de deur geeft dit volgens afdelingsvoorzitter Bjorn Hondelink veel energie aan de actieve afdeling. “Het is geweldig om te zien dat veel van die nieuwe leden uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt ook meteen al actief willen worden in de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen.”  

De tussentijdse verkiezingen vinden plaats op 18 november. Volgens Hondelink belangrijke verkiezingen vanwege de grote uitdagingen. “Er moet snel een herstelplan komen voor de verkeersproblematiek als gevolg van de aanpak van de N65 en het spoor. Ook moeten we zorgen dat starters een betaalbare woning kunnen vinden in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.” Volgens de afdelingsvoorzitter, is het daarnaast belangrijk om de gemeentefinanciën weer op orde te krijgen om te kunnen blijven investeren in de eigenheid van onze drie dorpen en een groene en gezonde leefomgeving. “Dit vraagt meer dan ooit om verbindende en betrouwbare politiek die zorgt voor duurzame oplossingen. Daar staan we voor, sociaal én liberaal, met oog voor de menselijke maat, in samenspraak met onze inwoners.” 

Bron: D66

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *