Slider1
slider2

Aanvragen van donaties bij de Stichting Goudhaantje

CROMVOIRT/HELVOIRT/VUGHT – 9 november 2023. De dagen worden korter en over een dag of tien komt Sinterklaas alweer aan in ons land.

Dus is het weer mogelijk om een donatie aan te vragen bij de Stichting Goudhaantje. Dit jaar alweer voor de negende keer. Of jouw organisatie daar ook voor in aanmerking komt? Je leest het hier.

Wie?
Stichting Goudhaantje heeft als doel het steunen van activiteiten op het terrein van kunst, folklore, natuur, sport en cultuur voor de jeugd van Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Organisaties, instellingen en projecten, die iets voor en met onze jeugd willen doen op deze terreinen, komen in aanmerking voor een donatie.

Hoe?
Is jouw organisatie actief voor de jeugd in de gemeente Vught? Stuur dan je aanvrage vóór 26 november a.s. naar de Stichting Goudhaantje Vught. Een korte omschrijving van het doel en de activiteit volstaat. Op de website van de stichting vind je voorbeelden van organisaties die eerder in de prijzen vielen. Stuur je aanvragen via de mail naar: goudhaantjevught@gmail.com of via de website www.goudhaantjevught.nl .

Op 5 december krijg je bericht.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *