Slider1
slider2

75e Kleding-, boeken- en platenmarkt op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 15.00 uur

Gezellige markt goed voor je eigen portemonnee en het milieu!

HELVOIRT – 2 maart 2019. Dankzij het trouwe inlevergedrag van veel dorpsgenoten (elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur) kunnen op zaterdag 16 maart weer honderden bezoekers welkom worden geheten bij de 75e Kleding-, boeken- platenmarkt.

Dan is de Oude School (Kastanjelaan) helemaal omgetoverd tot een grote marktruimte. In de voorbouw liggen duizenden boeken, platen, cd’s, dvd’s te wachten op een nieuwe eigenaar. Met soms unieke exemplaren. De Notenkraker is veranderd in een enorme kledingwinkel. Mooie gebruikte kleding, schoenen gaan daar voor een habbekrats de deur uit. Zo is deze dag een voordeel voor eigen portemonnee, maar vooral ook voor het milieu. Wat het is alleen maar goed dat gebruikte spullen een tweede kans krijgen. Een geweldige combinatie van twee hergebruikmarkten!

Bovendien krijgen de opbrengsten ook een mooie bestemming. De opbrengt van de Kledingmarkt komt ten goede aan Harmonie Kunst Adelt, de boeken- en platenmarkt gaat dit keer naar de aan te leggen Natuurtuin.
Tussen 10.00 en 15.00 uur ben je van harte welkom. De toegang is gratis en voor het kopje (h)eerlijke Max Havelaarkoffie of thee wordt slechts € 0,50 gevraagd. Over gastvrijheid gesproken; dit ook al voor het 38e jaar!
Dat de formule zo goed werkt is eigenlijk geen wonder, want nergens is gebruikte kleding zo goedkoop en perfect als daar. Het duurste kledingstuk, een compleet kostuum, kost slechts € 7,50.
Deze markt wordt er hoofdzakelijk voorjaars-, zomerkleding en schoenen verkocht.
Om een indruk van de prijzen te geven: Pantalon, Colbert, Jurk € 4,00; Rok € 3,50; Trui € 3,00; Blouse € 2,50; Alle kinderkleding € 2,00 p. st.; Schoenen € 3,00.
Razend populair is de “Halve-eurohoek” waar alles slechts 50 eurocent per stuk kost.
Alles hangt overzichtelijk gesorteerd in dames-, heren- en kinderkleding. Alle kleding is schoon en van hoge kwaliteit.
Zie ook www.harmoniekunstadelt.nl

Boeken, platen en cd’s
De boekenmarkt bevat een enorme sortering leeswerk op allerlei gebied. Van wetenschappelijke boeken tot romans en oude tijdschriften. Het blijft voor iedere boekenwurm een verrassende zoektocht. Bovendien is er een groot assortiment grammofoonplaten en cd’s te koop. En ook die prijzen zijn zeer laag.

Parkeertip
Er is volop (gratis) parkeergelegenheid aan de Stationsweg (achter de oude school).

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *