Slider

7 september: Trucker Truck

Kans op weekendje Duitsland

HELVOIRT – 5 augustus 2019. Op de eerste zaterdag van september trekken de Trucker Trucks weer door het Brabantse land. De speciale gasten nemen vol spanning en trots plaats langs de stoere chauffeurs. Langs de weg veel zwaaiend publiek. Een dag van ‘genieten en laten genieten’.

Met 356 gasten en 146 vrachtwagens is het ook deze keer een manifestatie van formaat. Soms toeterend, maar altijd uitbundig zwaaiend laten de ‘bijrijders’ zien dat ze een topdag aan hun leven mogen toevoegen. Vertrek- en aankomstpunt is bij de firma Van Oirschot, Gommelsestraat 16 in Biezenmortel. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit allemaal mee te maken. Gratis koffie en thee staan klaar.

Loterij met mooie prijzen
Maak ook kans om een mooie prijs te winnen in de loterij. Wat te denken van een geheel verzorgd weekendje naar Duitsland? Of toch liever de lucht in het mandje onder een grote luchtballon? Natuurlijk zijn er nog veel meer andere prijzen en prijsjes.

info@truckertruckhelvoirt.nl

www.truckertruckhelvoirt.nl

Trucker Truck maakt er voor ieder weer een fijn feestje van!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *