Slider1
slider2

4 november Lefh Speelgoedbeurs

HELVOIRT – 18 oktpber 2023. Op zaterdag 4 november 2023 wordt opnieuw een Speelgoedbeurs door de jongerenvereniging, LEFH, uit Helvoirt georganiseerd.

Met de opbrengst kunnen wij komend jaar weer geweldige activiteiten organiseren!
Een week voor de beurs, op 28 oktober, zal er een inlever dag zijn bij d’n Inbreng. Dankzij de liefdadigheid van heel veel mensen zullen wij op 4 november weer een prachtige speelgoedbeurs kunnen neerzetten.
Gedoneerd speelgoed, spelletjes, boeken en nog veel meer worden hier aangeboden voor een mooie prijs. Met de inkomsten kunnen wij komend jaar weer prachtige evenementen neerzetten voor de jeugd uit Helvoirt en omgeving.

De beurs begint om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur en vindt dit jaar weer plaats in d’n Inbreng, van Beringenstraat 2B, Helvoirt. De voordeur van het gebouw, aan de kant van het van Beringenveld, zal als ingang van de beurs gebruikt worden, en koffie en thee zullen klaar staan.
Het zal druk zijn bij de opening, dus wees er op tijd bij! Of als je liever rustig langs het speelgoed wil wandelen, staat er tussen 12.00 en 14.00 uur nog meer dan genoeg leuk speelgoed tussen!

Loterij
Er is dit jaar weer een spannende loterij met prijzen van lokale ondernemers, zoals een springkussen van Budgetplayverhuur en diverse waardebonnen van lokale restaurants en winkels en nog veel meer!

We zien jullie graag 4 november bij d’n Inbreng, Van Beringenstraat 2B, Helvoirt, tussen 10.00 en 14.00 uur. Voor meer info, kijk op www.lefh.nl. Of stuur een mailtje naar speelgoedbeurs@lefh.nl

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *