Slider1
slider2

25 september is het Burendag!

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 17 juni 2021. Zaterdag 25 september is het weer Burendag! Dit jaar is de behoefte aan samen zijn groter dan ooit.

Vier daarom Burendag met elkaar én vier het veilig. Meld jouw activiteit nu aan op www.burendag.nl en ontvang het gratis Burendagpakket.

Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, eventueel met een bijdrage van maximaal € 400,= (let op richtlijnen en voorwaarden) van het Oranje Fonds. Dit jaar willen het Oranje Fonds en Douwe Egberts er een bijzondere versie van maken. Een veilige Burendag op voldoende afstand, waarbij toch de sociale verbinding centraal staat. Doe jij ook mee en vier je Burendag?

Sinds 14 juni is het mogelijk om jouw buurt of wijk in te schrijven!

Hulp nodig bij het aanmelden voor Burendag? Stuur een berichtje naar Welzijn Vught, info@welzijnvught.nl of bel ons 073-6565350

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *