Slider1
slider2

20 september bewonersavond Veilig Cromvoirt

Aanmelden noodzakelijk

Beste dorpsgenoten,

CROMVOIRT – 13 september 2021. Zoals al eerder aangekondigd, nodigen we u graag allemaal uit op 20 september om 20.00 uur bij De Oude Herberg om verder te spreken over de ontwikkelingen op het gebied van verkeer en verkeersveiligheid die ons dorp aangaan.

Net voor de coronacrisis hebben we als dorp bij elkaar gezeten en daar is veel naar voren gekomen en besproken. In de afgelopen anderhalf jaar is natuurlijk veel anders geweest, maar we zijn ook verder gegaan, samen met de gemeente Vught, om te blijven werken aan de veiligheid en leefbaarheid in ons mooie dorp. Op het eerste gezicht zien we daar nog weinig van terug in het straatbeeld en mede daarom is het belangrijk om inzicht te geven in wat er is gedaan, en wat er staat te gebeuren. Zaken die hierbij aan de orde gaan komen zijn onder andere: trillingsonderzoek, mobiliteitsvisie, acties vanuit het onderzoek van Veilig Verkeer Nederland, mogelijkheden voor herinrichting Pepereind.

Daarnaast willen wij deze avond gebruiken om ook weer informatie op te halen als het gaat om gevaarlijke situaties of juist ideeën om die op te lossen.

Vanwege de nog steeds geldende coronamaatregelen is het nodig om van tevoren te registreren voor deze avond en willen wij iedereen verzoeken ook zelf de maatregelen in acht te nemen. U kunt zich registreren via www.veiligcromvoirt.nl.

Wellicht zien we elkaar 20 september, en anders zijn wij altijd bereikbaar via info@veiligcromvoirt.nl of spreek een van de leden van VVC direct aan.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *