Slider1
slider2

1000ste maaltijd bezorgd door Danny

HELVOIRT – 9 mei 2020. Danny Luurssen, van Brasserie het Verlangen op de Guldenberg, heeft vandaag de 1000ste maaltijd afgeleverd.

Sinds dat de horeca is gesloten voegt Danny wekelijks een nieuw gerecht toe aan het assortiment aan huis maaltijden. Met wat eenvoudige handelingen zet je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel, klaar gemaakt door chefkok Danny en zijn team.

Deze maaltijden zijn een absoluut succes, want vandaag is dus het mooie aantal van 1000 maaltijden bereikt. Van de Reeshof tot Empel. Ze hebben Danny en zijn team gevonden.

Volgens Danny is het thuisbezorgen niet een vervanging van wat ze normaal doen. “Daarvoor zijn de kosten te hoog. We zijn echter wel zichtbaar, dus het legt een mooie basis voor de toekomst. Een toekomst waarin we hopelijk iedereen weer mogen ontvangen op de Guldenberg” aldus Danny. Vanaf 1 juni kunnen we daar weer genieten van zijn kookkunsten. Tot die tijd kan er een keuze gemaakt worden uit diverse mooie gerechten. Op Facebook zijn ze allemaal te vinden.

https://www.facebook.com/guldenberg

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *