Slider1
slider2

zondagse kennismaking met:

Dani Smith

HELVOIRT – 16 mei 2021. Ik heb heel mijn hele leven met veel plezier in Vught gewoond. Mijn beide ouders zijn ook geboren en getogen Vughtenaren.

Op dit moment sta ik op het punt om af te studeren op mijn bachelor scriptie, voor de Noord-Brabantse provinciale staten fractie van de SP.

Wat verbindt mij met Helvoirt?
Helvoirt verbindt mij, op persoonlijk vlak niet zo zeer. Dit veelal omdat veel jeugdvrienden in Den Bosch, Tilburg, Veghel en Rosmalen wonen, vanwege het feit dat ik gedurende de zomer daar altijd veel basketbalde. Maar op wat Helvoirt uitstraalt als gemeenschap, dat resoneert bij mij op een enorm hoog niveau. Het hechte verenigingsleven en de eigenschap om groter te zijn dan de som der delen ambieer ik ten zeerste. Ik denk zelf dat Vught hier nog enorm veel van kan leren.

Waarom is Helvoirt relevant voor mijn werk
Als fractievoorzitter van de Socialistische Partij hier in Vught, zijn menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit de belangrijkste pijlers waar een samenleving op gebouwd zou moeten zijn. Exact, deze pijlers kunnen in het geding zijn, gedurende een gemeentelijke herindeling. En de SP is zich als kritische luis in de pels, waakzaam dat Helvoirt niet wordt overvleugeld door zijn deelgenoten. En maar dat is alleen maar mogelijk, als de SP zijn beide voeten in Helvoirtse grond heeft staan. Op dit moment zijn we druk in de weer om hier een coherent plan rondom heen te bouwen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *