Slider

Zondag 2 juni Velt-ecotuindag in Permatuin Hoge Raam te Helvoirt

Foto: François De Heel

HELVOIRT – 16 mei 2019. Op zondag 2 juni neemt Permatuin Hoge Raam deel aan de Velt-ecotuindagen. Deze ecologisch beheerde tuin is gelegen aan de Hoge Raam 5 te Helvoirt.

Tussen 13.00 en 17.00 uur is iedereen welkom die meer wil weten over hoe je een gezonde, eetbare en diervriendelijke tuin kunt inrichten en beheren op ecologisch wijze.

Op deze zondag is de tuin opengesteld voor publiek. Hier treft u onder andere een moestuin op permacultuurwijze, kas, de start van een voedselbosje, een vijver en insectenhotel.

Geïnteresseerden kunnen een rondleiding krijgen en er worden ecologische tips en trucs met de bezoekers gedeeld. Zodat de bezoeker kan leren hoe je, zonder gebruik te maken van pesticiden en kunstmest, tuiniert met respect voor mens en dier.

Kortom, zondag 2 juni is Permatuin Hoge Raam een plek vol interessante mensen waar de bezoeker veel informatie en inspiratie kan opdoen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *