Slider1
slider2

ZomerKenderKarnaval: Helvoirtse gezelligheid !

Beste keiespellers en keiespellerinnen,

HELVOIRT – 25 juli 2021. Met trots en blijdschap hebben we met z’n allen toch nog een zomercarnaval voor onze groep 8-ers mogelijk kunnen maken.

Het weer zat mee dus kon goochelaar Dries buiten de ochtend opstarten en onze jongste kinderen vermaken met spectaculaire trucs. 90 minuten lang hebben ze op het puntje van hun stoel gezeten.
Onze prinsengroep kregen ‘smiddags waar ze al die tijd naar uit hadden gekeken: op de prinsenwagen in de spotlights door Helvoirt toeren. Met blije gezichten op de wagen en een enthousiast publiek langs de kant was het feest in ons durp.
Daarna terug naar het Helvoirthuis waar groep 8 dansend, hossend en springend samen dit zomerse spectakel voortgezet hebben.
En tot slot hebben we deze fantastische dag afgeloten met frietjes en snack.

Met speciale dank aan: HelvoirThuis, de wagenbouwers, grote raad, verkeersregelaars,
chauffeurs en commissie Kenderkarnaval.

Met z’n allen hebben we er een mooi feestje van gemaakt !

Alaaaaaaaaf!

Commissie Kenderkarnaval

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Judith van de Zanden , 25 juli 2021 @ 16:36

    Super leuk! Dit is toch wel echt heel bijzonder: carnaval in korte broek! Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft mee gewerkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *