Slider1
slider2

Zomerconcert in Cromvoirt

CROMVOIRT – 1 juli 2023. Het Cromvoirt Orkest sluit het muzikale jaar ook dit jaar weer af buiten op straat voor “De Oude Herberg”.

Een traditie die we graag in ere houden omdat iedereen het altijd zo’n gezellige muzikale aangelegenheid vindt. Ook nu wordt het terras van “De Oude Herberg” weer vergroot richting de straat die speciaal voor het concert afgesloten is.

Het Cromvoirts Orkest heeft een half jaar geleden haar naamsverandering aangekondigd tijdens het filmconcert in de Guldenberg. Het speelt nu voor de eerste keer in de nieuwe hoedanigheid tijdens het buitenconcert in het dorp. Het muziek repertoire laat zich kenmerken als swingende en moderne aansprekende stukken. Zeker op een buitenconcert mag het publiek dat van ons verwachten.

Enkele muzieknummers zullen samen met onze leerlingen uitgevoerd worden die speciaal voor deze gelegenheid aan mogen sluiten. Ze hebben de afgelopen weken druk mee gerepeteerd en hebben zo al kennis kunnen maken met de muzikanten uit het orkest en de dirigent Hans van Leeuwen.

De aanvang van het concert is 16.00 uur, de toegang is gratis. Wij ontmoeten u graag zondag 9 juli!

 

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *