Slider1
slider2

Zang en gitaar rond het kampvuur

HAAREN – 2 juli 2022. Dat roept bij menigeen wel idyllische gevoelens op. U kunt dit mee beleven op zaterdagmiddag 9 juli.

Zang- en gitaarvereniging Da Capo verzorgt dan een sfeervol en informeel optreden waarbij u zeker uitgenodigd wordt om mee aan te sluiten en ook af en toe mee te zingen.

Afsluiting van het project ‘Maak Muziek’
Zo’n 8 weken geleden bood Da Capo aan geïnteresseerden de gelegenheid om 7 gitaarlessen te volgen, en daarmee kennis te maken met de basis van het gitaarspelen. Hierop hebben 4 deelnemers ingeschreven en zij zijn aan de slag gegaan met een aantal liedjes met eenvoudige akkoordjes. Het resultaat zal ook te horen zijn tijdens het optreden aan het kampvuur.

Wie is Da Capo
Wij zijn een gezellige vereniging voor wie de unieke combinatie van zingen en gitaarspelen met een groep niet vreemd is! Met ongeveer 14 leden spelen en zingen we liedjes uit alle hoeken van de wereld. De ene keer instrumentaal, dan weer alleen met zang, maar meestal gecombineerd. Dankzij onze dirigent Peter van Aerts halen we elke week weer het uiterste uit onszelf en onze club. Ieder op zijn eigen niveau, in een goede en informele sfeer. Dankzij de verschillende leeftijden van de leden die varieert van 20 tot 50+ is het bij ons nooit saai!

U bent welkom om te komen luisteren en mee te doen
Ons optreden vindt plaats op zaterdag 9 juli van 16.00 tot 17.00 uur. U bent welkom vanaf 15.30 uur om het kampvuur mee aan te maken. De entree is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom.

Adres: Heesakker 6 in Haaren, op het terrein van de kinderzorgboerderij Ons Buiten bij Dierenwelzijncentrum In ’t Veld.
Breng uw eigen stoel, krukje of kleedje mee! Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen.

Voor meer informatie kunt u zich via whatsapp of telefonisch wenden tot Karin van den Boer (06-2876 3068) of Anjo Brock (06-1896 4742). Voor meer informatie over de vereniging kijk op www.dacapo-zang-gitaar.nl

Download onze gratis app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.