Slider1
slider2

You-Tuber Dylan Haegens NIET naar De Pieper

HELVOIRT – 15 november 2021. De gemeente Vught eist een vergunning voor dergelijke activiteiten.

De Pieper had een fantastisch idee om, a.s. zaterdag 20 november, You-tuber Dylan Haegens de frietschuimspaan te laten hanteren, maar komt daar op terug. De gemeente Vught steekt hier een stokje voor.

Vergunning noodzakelijk

Vanmiddag kreeg de Pieper te horen, van de gemeente Vught, dat voor dergelijke activiteiten een vergunning noodzakelijk is. De gemeente wil/kan niet op korte termijn hiervoor een vergunning afgeven. Ook al zou de gemeente dat wel willen, dan nog wil ze geen goedkeuring geven i.v.m. de eventuele corona besmettingen.

Bij de Pieper was men niet op de hoogte dat voor een dergelijke activiteit een vergunning noodzakelijk is en zijn ze dus zeer teleurgesteld.

Door navraag bij de gemeente, door de regionale krant over vergunningen e.d., is de gemeente Vught tot dit besluit gekomen!

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *