Slider1
slider2

Wisseling fractievoorzitterschap PvdA-GroenLinks

HELVOIRT/CROMVORT/VUGHT – 22 september 2023. Aan het begin van de raadsvergadering van gisteren 21 september kondigde Ton van der Vossen aan het fractievoorzitterschap van PvdA-GroenLinks op 1 oktober 2023 over te dragen aan ons raadslid Nino de Lange (28).

Van der Vossen (72) is, zoals hij eerder aankondigde, bezig aan zijn laatste periode als raadslid van Vught. Met een tussenpoos van 4 jaar maakt hij sinds 2006 deel uit van de Vughtse gemeenteraad. De laatste 6 jaar als fractievoorzitter. Met het oog op de continuïteit na de volgende gemeenteraadverkiezingen lijkt het hem wijs om nu al, ongeveer halverwege deze periode, van rol te wisselen.

Deze aankondiging werd gedaan tijdens de raadsvergadering waarin ons raadslid Karin Sprik afscheid nam en Robin van Dijk werd geïnstalleerd als haar opvolger binnen onze fractie. Door deze wijzigingen is de rolverdeling binnen de PvdA-GroenLinks fractie vanaf 1 oktober 2023 als volgt:
Nino de Lang (fractievoorzitter), Kim Dorna (wnd. fractievoorzitter), Robin van Dijk (fractielid), Ton van der Vossen (fractielid), Femke van de Ven (burgerlid)

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *