Slider

Wijnwinkel ook getroffen door maatregelen

HELVOIRT – 24 maart 2020. Ook de Wijnwinkel wordt getroffen door de maatregelen die vanuit de overheid worden opgelegd.

Wij hebben besloten om zoveel mogelijk te gaan bezorgen bij onze klanten om zodoende het contact met anderen in onze kleine knusse winkel tot het minimum te beperken.

In De Wijnwinkel dient u de opgegeven route te volgen, voor het geval u toch langs komt. Ook geldt hier maximaal 1 klant binnen in winkel, dus buiten even wachten.

De bestelling kunt u doorgeven met vermelding van adres. Ons streven is om vanaf donderdag te gaan leveren.
Onze website is vanaf morgenavond weer gevuld met een greep uit ons assortiment. Bestellen via deze site is alleen mogelijk via mail:
info@de-wijnwinkel.nl o.v.v. naam, adres en mobiele nummer.

Wij hopen jullie op deze manier op een ‘veilige’ manier te kunnen bedienen. Bij bezorgen zetten wij de bestelling voor de deur en gaan op gepaste afstand staan en wachten tot u open doet. Na begroeting vertrekken wij weer. Zo houden we de 1,5 meter regel in acht. Voor vragen kunt u ons via app of bovenstaand mailadres bereiken.

Tot snel😁

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *