Slider

WijkRadio Helvoirt op woensdagochtend samen met IRON

Gezellige muziek, speciaal voor o.a. zorgcentrum de Leyenhof

HELVOIRT – 24 januari 2021. Vanaf a.s. woensdag 27 januari, gaat WijkRadio Helvoirt een aantal uitzendingen op de woensdagmorgen verzorgen speciaal gericht op de ouderen in onze samenleving.

Samen met de omroep voor zieken en ouderen “IRON” zal deze speciale uitzending plaats vinden tussen 10.00 en 12.00 uur. De naam IRON staat voor: Interne Radio Omroep Nicolaas. Opvallend is dan direct de naam Nicolaas, beide kerken in Helvoirt hebben die naam ook.

Muziek verbindt!
Het programma komt rechtstreeks uit de studio van de IRON gevestigd in verpleeghuis Eikendonk in Waalwijk. Leon, Margot en Ria maken op woensdagochtend een muziekprogramma voor jong en oud.
Bewoners van Helvoirt en speciaal die van zorgcentrum Leyenhof zijn van harte uitgenodigd invloed uit te oefenen op de inhoud van het programma. Dus vraag tijdens de uitzending gerust een verzoekje aan via telefoonnummer 0416-301722.
Een berichtje mailen naar IRON kan ook KLIK HIER

Wie/wat is IRON?
IRON is een omroep voor zieken en ouderen en ze bestaan ruim 50 jaar. Hun locatie is verpleeghuis Eikendonk In Waalwijk. Ze verzorgen op dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 10 tot 12.00 uur, een uitzending voor jong en oud.
Het leuke hiervan is dat er iedere ochtend wisselende en enthousiaste collega’s draaien zodat de luisteraar ook iedere ochtend van een ander “genre” muziek kan genieten. U kunt bij ons ook verzoekjes aanvragen deze worden dan zo snel mogelijk in de uitzending gedraaid. Ons telefoonnummer is 0416-301722

Normaal gaan wij ook op locatie draaien d.w.z. in andere verzorgings- verpleeghuizen in de regio, maar door Corona kan dit nu helaas niet plaatsvinden. Vanaf woensdag zijn we ook te beluisteren via WijkRadio Helvoirt.

WijkRadio Helvoirt kunt u ontvangen tijdens uitzenduren via: AM 1485 of via wijkradio.nl:8000/stream

Uitzendschema
Dinsdag van 10.00 tot 14.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur (IRON)
Woensdag van 19.00 tot 20.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur

Registratie bij BUMA/STEMRA en SENA

Klik hier op Helvoirtnet in het menu voor meer info over WijkRadio Helvoirt. 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *