Slider1
slider2

Wie Kent Helvoirt Kwis Online

HELVOIRT – 6 mei 2020. Geen Helvoirts weekend dit jaar, maar wel een Wie Kent Helvoirt Kwis Online op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020.

We zijn erg blij dat de Wie Kent Helvoirt Kwis op deze manier toch door kan gaan. We brengen een avond vol vermaak je huiskamer binnen! Er zullen veel bekende elementen terugkeren in de online Kwis, maar er zullen ook wat veranderingen en verrassingen zijn. Wat in ieder geval blijft is het Helvoirts Weekend gevoel, niet vanaf de rolschaatsbaan, maar Live vanuit de huiskamer van het HelvoirThuis.

Vanaf donderdag 7 mei 18.00 kun je je inschrijven voor de online editie van de Wie Kent Helvoirt Kwis op www.helvoirtsweekend.nl. Inschrijven kan tot uiterlijk 20 mei 2020.

Een online Kwis biedt nieuwe mogelijkheden voor deelname. Kon je eerder op Hemelvaartsdag niet in Helvoirt zijn? Is het je niet gelukt een volledig team bij elkaar te sprokkelen? Of wil je eens met je team onderling tegen elkaar strijden? Deelname aan de Wie Kent Helvoirt Kwis kan met een team van 1-5 personen.

Denk bij het samenstellen van je team alvast na over hoe je op een verantwoorde wijze kan deelnemen, neem hierbij de regels van het RIVM in acht. Voorkom dat je met teveel personen samenkomt, je kan bijvoorbeeld ook goed digitaal contact leggen met andere teamleden middels videobellen.

Wat een uitdaging om op korte termijn een digitale Wie Kent Helvoirt Kwis te organiseren.

De Wie Kent Helvoirt Kwis commissie is al druk bezig met alle voorbereidingen, en we hebben er erg veel zin in! Zorg zelf alvast voor een goede voorbereiding! Check je internetverbinding, sla de boeken maar weer open, let op of je commissieleden rond ziet lopen om foto’s of filmpjes te maken en vergeet niet je team in te schrijven! 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *