Slider1
slider2

Wees Loyaal, koop lokaal: met Martijn van der Heijden (Veldsink - vd Heijden)

HELVOIRT 25 april 2020. Martijn heeft een vestiging (Regiobank) aan het Vincent van Goghplein en is tevens voorzitter van Ondernemers Vereniging Haaren (OVH).

Steun onze adverteerders

Martijn vertelt zijn verhaal aan HelvoirtNet:

“Op ons kantoor hebben we voldoende ruimte om afstand te houden. We hebben een balie waar we klanten ontvangen, maar wij blijven op afstand staan van de balie om onszelf en de klanten te beschermen. Daarnaast wordt de balie schoongemaakt na ieder bezoek. Veel afspraken vinden nu via de telefoon of via online platforms plaats i.p.v. face-to-face”.

Minder klanten op kantoor
“We krijgen minder klanten op kantoor en moeten meer op afstand doen. Dan zijn we niet gewend want we zien en spreken onze klanten bij voorkeur face-to-face.
Voor ons personeel is de mogelijkheid gecreëerd om thuis te werken. Zeker voor collega’s die kinderen thuis hebben zitten vanwege de sluiting van de scholen is dat prettig. Dat is uiteraard wel wennen”.
“ Het kantoor is wel gewoon geopend. Het adviseren m.b.t. verzekeringen (zakelijk en particulier) en adviezen voor de RegioBank zijn wat minder. Door de stijging van de rente en omdat mensen nu thuis zijn, heeft men de tijd hebben om naar hun hypotheek te kijken. Daardoor beleven we voor de hypotheken een extra drukke tijd”.

De voorzitter van OVH
“Bij de OVH zijn we een campagne gestart om de lokale ondernemers te steunen. De campagne heet: Wij zijn open! (www.wijzijnopen.nu)
We willen hiermee de inwoners van de gehele gemeente vragen om vooral hun inkopen in de dorpen te blijven doen. De lokale ondernemers zijn het hart van de gemeente. Zonder hen zou een dorp zoals de gemeente Haaren veel minder leefbaar zijn. En juist de lokale ondernemers merken de gevolgen van dit virus direct.
Vanuit de OVH hebben we het nu druk. Nog nooit eerder zijn we een campagne gestart waarbij we alle ondernemers (lid of geen lid van de vereniging) betrekken om de inwoners van de gemeente te motiveren lokaal te kopen”.
Martijn zegt tegen de inwoners van Helvoirt: “Als eerste, zorg voor je eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Daarnaast roep ik iedereen op om de lokale ondernemers te steunen; nu en in de toekomst! Ook als de crisis qua maatregelen voorbij is, duurt het leed voor de ondernemers nog wel even door”.
Steun elkaar: www.wijzijnopen.nu

Met vriendelijke groet,

Martijn van der Heijden
Vestigingsdirecteur en zakelijk adviseur

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *