Slider1
slider2

Wees Loyaal, koop lokaal: met Joery en Deborah (de Heeren)

HELVOIRT – 30 APRIL 2020. Het is 4 januari 2020, Joery en Deborah starten dan in hun nieuwe Helvoirtse horecabedrijf “de Heeren”.

Steun onze adverteerders

Nieuwe, jonge ondernemers die, nu 4 maanden later, getroffen zijn door het corona virus. “Ons eetcafé is gesloten, dit is een serieuze verandering qua inkomsten”, vertelt Deborah aan ons.
“Maar gelukkig mag de cafetaria open blijven en ook bestaat er de mogelijkheid om eten af te halen en te laten bezorgen. We serveren het menu, wat we normaal gesproken ook serveren, nu vanuit de cafetaria”.

Terras
Ook het mooie, gezellige terras is gesloten. Afgelopen weken was het prachtig weer en dan is het erg vervelend als je dicht moet blijven.
“We treffen extra voorzorgsmaatregelen om ons zoveel mogelijk te beschermen. Op de zaak hebben we een desinfectiemiddel staan en daarnaast hangt er een scherm voor de kassa. Ook poetsen we alles extra vaak!”.

Bezorgen/afhalen
Je kunt bij ons ook bestellen, laten bezorgen of afhalen. Bel dan even: 0411-64 34 48

Voor komend weekend heeft u keuze uit:


Deborah en Joery willen nog iets tegen de inwoners van Helvoirt zeggen: “Blijf gezond, voor je het weet proosten we weer met elkaar op ons terras”!

Met smakelijke groet, Deborah en Joery

www.deheerenhelvoirt.nl | info@deheerenhelvoirt.nl | 0411 643430

De cafetaria is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 19.30 uur.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *