Vervanging waterleidingen in Helvoirt
U rekent 24 uur per dag op vers drinkwater. Brabant Water zorgt hiervoor. Om dit ook in de toekomst te kunnen garanderen, vervangen zij in de periode van 15 februari 2017 tot en met 1 juni 2017 de waterleidingen in de Gijzel. Brabant Water weet dat er in deze straat vorig jaar ook werkzaamheden hebben plaatsgevonden en hebben begrip voor de overlast dat dit veroorzaakt.
 Wat merkt u er thuis van?
De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7:30 en 17:00 uur. Brabant Water zorgt ervoor dat u hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer zij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje.
 Mogelijke overlast op straat
Om ervoor te zorgen dat u zo kort mogelijk zonder water zit, worden de werkzaamheden in gedeeltes uitgevoerd. Deze weggedeelten worden tijdens de werkzaamheden afgezet en er zullen omleidingen worden geplaatst. Uw straat, oprit of parkeerplaats kunnen tijdelijk niet bereikbaar zijn. U kunt altijd dichtbij huis parkeren. Bekijk de animatie: Brabant Water vervangt het waterleidingnet.
 Meer informatie
Woont u in het gebied waar de leidingen vervangen worden? Dan ontvangt u een bewonersbrief, waarin u meer informatie leest over de werkzaamheden. U vindt daarin ook de gegevens van de contactpersonen. U kunt voor het antwoord op veelgestelde vragen over werkzaamheden ook terecht op www.brabantwater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *