Slider1
slider2

Wat kunnen we in Helvoirt doen aan klimaatverandering?

HELVOIRT – 9 juli 2021  Wat kunnen we in Helvoirt doen aan klimaatverandering?

Namens coöperatie HOT (voorheen DEH) nodigen wij alle inwoners van met name Helvoirt uit om zich aan te melden voor de – online – inwonersavond over de Transitievisie Warmte (TVW) op dinsdag 13 juli om 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur.

Wat is de Transitievisie Warmte?
Dat is het plan hoe we in Helvoirt en Vught over kunnen gaan van aardgas naar duurzame, schone warmte. Tijdens de bijeenkomst gaan wij dieper in op de plannen voor de gemeente Vught. Wat zijn de beste duurzame warmteoplossingen voor een gebied of wijk in de gemeente Vught? Wat is de komende jaren de beste aanpak om stappen te kunnen zetten naar een aardgasvrij Vught?

Waarom Helvoirt?
Helvoirt geldt daarbij als een kansrijk dorp waar de komende jaren flinke stappen kunnen worden gezet om minder aardgas te gebruiken. Dat komt o.m. door de HOT Huis Teams, die coöperatie HOT organiseert. In een HOT Huis Team maken deelnemers in groepsverband, met deskundige begeleiding, een plan van aanpak voor het verduurzamen van hun huis. Daardoor zijn al tientallen inwoners van Helvoirt bezig met deze materie, waardoor ze voorlopen op de rest van de gemeente Vught.

Meedoen & aanmelden?
Doet u mee? U kunt zich tot en met 12 juli aanmelden via het digitale aanmeldformulier. Uiterlijk 13 juli ontvangt u dan de link om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

E: jan@coophot.nl
W: www.coophot.nl
M: 06-50630371

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *