Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

Vrijwilligers en spelers Special Voetbal Jeugdteam

VUGHT – Na het succes van het Special Voetbalteam voor volwassenen hebben MOVE Vught en S.V. Real Lunet de handen ineen geslagen om een Special Voetbal Jeugdteam op te richten. Dit team is speciaal voor kinderen die graag willen voetballen maar niet mee kunnen komen binnen een regulier team. Dat kan o.a. te maken met een lichamelijke, verstandelijke en/of gedragsbeperking.
Het doel van het Special Jeugdteam is dat kinderen lekker op hun eigen niveau kunnen voetballen en dat ze de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die dit team willen begeleiden/trainen. Heb jij affiniteit met de doelgroep en voetbal, ben je enthousiast en ben je 1 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Het Special Jeugdteam traint op donderdagavond van 18.30-19.30 uur op de sportvelden van S.V. Real Lunet, De Kikvorsch 1, te Vught.
Heb je interesse? Meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@movevught.nl. Mocht je aanvullende informatie wensen, dan kun je ook contact opnemen met MOVE Vught.

Spelers
Uiteraard zijn we ook op zoek naar enthousiaste spelers. Vind jij het leuk om te voetballen, maar lukt dat niet binnen een regulier team? Meldt je dan aan voor het Special Voetbal Jeugdteam. Bij voldoende begeleiding en spelers gaan de trainingen van start.
Twijfel je? Laat ook dan je interesse weten! We nemen je dan mee in alle communicatie en informatieverstrekking en als de trainingen starten kun je geheel vrijblijvend proefdraaien om te kijken of je het ook echt leuk vindt. Door jezelf op te geven, zit je nergens aan vast.
Opgeven doe je via info@movevught.nl

Volwassen team
Naast het nieuw op te richten Jeugdteam hebben we al een super leuk volwassen-team dat ieder donderdag van 19.30-20.30 uur traint op de velden van Real Lunet. Wil jij graag bewegen, houd je van voetbal en heb je nét even wat meer aandacht nodig dan ze kunnen bieden bij een regulier team? Kom dan een kijkje nemen bij het Special Voetbalteam Vught. Als je je sportkleren meeneemt, kun je meteen meedoen. Vind je dat nog wat spannend, kom dat gewoon eens kijken en zie met eigen ogen hoe leuk het is en hoeveel plezier de spelers hebben. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar MOVE Vught.  info@movevught.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

 

Groot succes inzamelactie voedselbank
Of een ovonde boven N65?

CC Corvers Column

7 januari 2019 Corvers Column: Vlucht naar voren

Sinds april vorig jaar heeft de burgemeester nog a...

De Buit

Plein Helvoirt

9 december 2018 in Voorpagina
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Weer een leuk bericht uit vught . We moeten er aan gaan wennen .Over een paar jaar zijn we onderdeel van deze gemeente