Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

Of een ovonde boven N65?

HELVOIRT – 8 december. Over de nieuwe tunnelbak voor de N65 bij Helvoirt zou een verkeersoplossing gevonden kunnen worden met twee rotondes, zoals HelvoirtNet onlangs berichtte – https://www.helvoirt.net/tunnelbak-met-twee-rotondes/. Een andere mogelijkheid die de gemeente wil presenteren is een zg. Ovonde: in plaats van twee rotondes een ovaal verkeersplein. Zie bovenstaande schets van de gemeente. Dit vergt een veel bredere oversteek. Er zijn dus meerdere praatprenten in omloop. Maandavond vanaf 19.30 uur geeft de gemeente bij de Bolle Keizer in Helvoirt meer informatie. (klik op afbeelding voor vergroting)

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

 

Vrijwilligers en spelers Special Voetbal Jeugdteam
Logistiek Centrum Greenport sneuvelt bij Raad van State

CC Corvers Column

7 januari 2019 Corvers Column: Vlucht naar voren

Sinds april vorig jaar heeft de burgemeester nog a...

De Buit

Plein Helvoirt

8 december 2018 in Voorpagina
One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Een ovonde is natuurlijk veruit de beste oplossing. En als je dan nog van de oprit richting Tilburg een parallelweg maakt tot aan de Achterstraat en dus pas bij de Achterstraat aansluit op de N65 dan ben je ook van het extra sluipverkeer door de Torenstraat af. Over die parallelweg kan men vanaf de Achterstraat en het Schilderstraatje naar de ovonde rijden.