Slider1
slider2

Vragenuurtje (Q&A) Vught Beweegt

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 12 april 2021. Q&A sessie voor cultuur-, educatie- en sportaanbieders uit de gemeente Vught

Cultuur-, educatie- en sportaanbieders kunnen gratis gebruik maken van het platform Vught Beweegt, dat is geïnitieerd door MOVE Vught en Plaza Cultura.

Vught Beweegt is een gebruiksvriendelijk 0-100 platform om (kennismakings-)activiteiten, workshops en proeflessen onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt.
Dankzij het handige inschrijfsysteem kunnen aanbieders gemakkelijk de inschrijvingen beheren. Daarnaast is het ook mogelijk om de betalingen van het inschrijfgeld te regelen via het gekoppelde betalingssysteem. Aanbieders kunnen het platform gratis gebruiken.

MOVE Vught en Plaza Cultura hebben de website in beheer en hopen dat iedereen goed weet hoe de website gemakkelijk (en gratis) is te gebruiken. Inmiddels is de website een jaar in de lucht en hij wordt al gebruikt door diverse sport- en cultuuraanbieders.

Om alle vragen over de website te beantwoorden en om inzichtelijk te maken, hoe de website prettig en goed te gebruiken is, organiseren we een Q&A sessie voor geïnteresseerden. Daarin nemen we aanbieders online mee door het platform.

Sessie 1
Woensdag 21 april van 10:30-11:30 uur

Sessie 2
Woensdag 21 april van 20:30-21:30 uur

De sessies vinden online plaats via Microsoft Teams.
Op de websites van MOVE Vught (laatste nieuws) en Plaza Cultura (nieuws) kun je je via het inschrijfformulier aanmelden voor één van de Q&A-sessies.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *