Slider1
slider2

Verkiezing meest toegankelijke gemeente van Nederland 2021

Wat vindt u van de toegankelijkheid in Vught, Cromvoirt en Helvoirt?

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 8 juni 2021. De gemeente Vught vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen.

Toch ervaren mensen met een beperking nog regelmatig letterlijk en figuurlijk drempels. Daarom heeft de gemeente samen met ervaringsdeskundigen de Lokale Inclusie agenda 2019 t/m 2021 opgesteld en in 2019 het Manifest β€˜Iedereen Doet Mee!’ ondertekend.

Als gemeente Vught doen we al veel op het gebied van toegankelijkheid. Denk hierbij aan de geleidelijnen voor blinden, de HogeNood app, Uniek Sporten en het opzetten van het Testteam Toegankelijkheid. Maar ook de braille menukaart, ANWB Automaatje en bewustwordingsacties, zoals Houd de lijn vrij en de Week van de Toegankelijkheid, zijn hier voorbeelden van. Daarnaast hebben we continu aandacht voor het toegankelijk maken van de gemeentelijke website.

Toegankelijkheid in Vught, Cromvoirt en Helvoirt
Maar wat vindt u eigenlijk van de toegankelijkheid in Vught? Beoordeel onze gemeente:Β KLIK HIER. Dit kan tot 27 juni 2021.

De verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland wordt georganiseerd door de Vereniging van de Nederlandse gemeenten (VNG).

Β 

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *