Slider1
slider2

Vacature: Junior Hypotheekadviseur

Jij bent een Hypotheekadviseur die nog redelijk aan het begin van zijn of haar carrière staat. Je eerste ervaring met Hypotheken heb je al opgedaan. Je wil werken bij een organisatie die lokaal werkt en betrokken is bij de klant. Maar dan het liefst wel met een stevige organisatie er achter die zekerheid en continuïteit garandeert. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw job als Junior Hypotheekadviseur!
Als Junior Hypotheekadviseur ontwikkel je jezelf de komende jaren tot topadviseur. Om die ontwikkeling goed te beginnen, krijg je een combi-functie tussen de binnen- en buitendienst. De verdeling hierin is ongeveer 80% binnendienst en 20% buitendienst. Enerzijds ondersteun je onze huidige Hypotheekadviseur en verzorg je de binnendienst werkzaamheden voor zijn klanten. Anderzijds word je van A-Z verantwoordelijk voor je eigen klanten; van het eerste contact tot het passeren bij de notaris. De komende jaren krijg je de mogelijkheid om je meer te ontwikkelen naar de buitendienst, tot het punt dat je alleen nog je eigen klanten bedient.

Vanaf het begint word jij het eerste aanspreekpunt voor bestaande én nieuwe klanten en onderhoud je zowel telefonisch als face-2-face contact. Door actief en zichtbaar te zijn in de omgeving van Haaren trek je nieuwe klanten aan, maar ook vanuit je eigen netwerk genereer je omzet. Je staat continu klaar voor je klanten en wordt na verloop van tijd hét gezicht op de woningmarkt van Veldsink-van der Heijden in Haaren!

Wie ben jij?
Jij hebt de laatste jaren op een hypothekenafdeling gewerkt. Na een aantal jaar binnendienst ben je klaar voor deze stap naar buiten. Maar ook als je die stap al hebt gemaakt gaan we graag met je in gesprek. Wat je in ieder geval hebt, is energie en de ambitie om jezelf te ontwikkelen. Je herkent je in de volgende omschrijving:
HBO werk- en denkniveau;
in het bezit van Wft Adviseur Hypothecair Krediet;
minimaal 2 jaar ervaring met hypotheken in een binnendienst rol;
woonachtig in omgeving Tilburg of ‘s-Hertogenbosch;
fulltime (40 uur) beschikbaar.

Wie zijn wij?
Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit 34 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit 9 bedrijven en zo’n 800 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?
Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeen;
een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;
een prima pensioenregeling.

Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?
Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op!
Info: 040- 26 35 903 rvgool@veldsink.nl Solliciteren op deze functie?   KLIK HIER

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *