Slider1
slider2

Vacature: Hoofd magazijnmedewerker

HELVOIRT – 4 januari 2021. Hemeco Opslagsystemen blijft maar groeien en wij zijn daarom op zoek naar extra medewerkers!

Wie zijn wij?
Bij Hemeco Opslagsystemen ben je aan het juiste adres voor de volledige magazijn inrichting. Wij streven ernaar om de beste te zijn in ons vak gebied.
Hemeco Opslagsystemen heeft veel ervaring in de markt voor opslagsystemen en magazijn inrichting. Ons team heeft samen meer dan 100 jaar ervaring en daarmee hebben we ongekend veel kennis in huis van de producten, wet- en regelgeving, (veiligheids-)voorschriften en de meest efficiënte manier om uw magazijn in te richten. Dit doen wij zowel met nieuwe als gebruikte magazijnstellingen, waar wij een uitgebreid assortiment van op voorraad hebben in ons magazijn.

Jouw functie
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar extra magazijnmedewerkers.
Als magazijnmedewerker bij Hemeco Opslagsystemen ben je verantwoordelijk voor het (op tijd) verwerken van de uitgaande orders, het controleren, tellen en sorteren van binnenkomende goederen en het onderhouden van het magazijn. Ons magazijn is namelijk tevens onze showroom.

De functie magazijnmedewerker vraagt om te werken in teamverband. In de loop der tijd verwachten we ook zeker enige zelfstandigheid. Wij zijn op zoek naar een duizendpoot die bereid is te leren en weet van aanpakken.

Functie-eisen
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent representatief
• Verantwoordelijkheidsgevoel
• Klantgerichtheid past bij je
• Oog voor detail en toont initiatief
• Je vindt fysiek werk leuk om te doen
• Vriendelijke, open houding

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende functie met volop doorgroeimogelijkheden bij een groeiend bedrijf. Je werkt in een hecht team en daarom nauw samen met je collega’s. Verder bieden wij je een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.

Daarnaast mag je op voor je heftruck/hoogwerker certificaat en krijg je vanuit ons een cursus VCA.

 Groeimogelijkheden
 Gezellige werksfeer
 Een schoon, opgeruimd magazijn
 Diverse opleidingen, trainingen en cursussen
 De mogelijkheid om jezelf te zijn

Is deze afwisselende job wat voor jou?
Solliciteer! Aarzel niet en stuur een korte motivatie met CV naar info@hemeco.nl

Meer info: www.hemeco.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *