Slider

Uitnodiging voor alle inwoners van Haaren: geef je mening!

HELVOIRT – 21 november 2019. Moeten we onze woningen verduurzamen en hoe dan?

Deze vraag is erg actueel in de samenleving. Het gaat daarbij onder andere om stoppen met fossiele brandstoffen en overschakelen op hernieuwbare energie. Ook in Haaren willen we hiermee aan de slag. Dat kan alleen samen met de inwoners! Met jou dus. Doe mee en vul de enquête in: het kost je maar 2 minuten. https://deh-energie.nl/vragenlijst/

De gemeente Haaren wil graag van je weten waar voor jou de prioriteiten liggen. Wat vind jij belangrijk? De gemeente heeft DEH (Duurzame Energie coöperatie Haaren) gevraagd de enquête uit te voeren. De uitkomsten geven ons inzicht hoe we beter kunnen inspelen op jouw behoeften.
Tot en met 31-12-2019 kun je de vragenlijst invullen. In januari en februari 2020 worden er in alle vier de kernen van Haaren informatiebijeenkomsten gehouden over de resultaten.

Help je mee om het Haarense antwoord op de behoefte aan verduurzaming van de woning te onderzoeken? Vul dan meteen de enquête in.
https://deh-energie.nl/vragenlijst/
Bedankt voor de moeite en graag tot ziens op één van de informatiebijeenkomsten.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

1 Comment

  • Alberte Agerskov , 5 januari 2020 @ 23:37

    Eenzaamheid scoort hoog in Landgraaf. Maar liefst 15.000 volwassenen in Landgraaf voelen zich wel eens eenzaam. En wat betreft eenzaamheid onder jongeren, scoort Landgraaf hoger dan de rest van Zuid-Limburg. Eenzaamheid is van alle leeftijden. De gemeente Landgraaf wil eenzaamheid vroegtijdig signaleren en aanpakken. Op dinsdag 19 en woensdag 20 februari vindt de tweede editie van de IBA Informatiemarkt plaats. Vanaf de zomer van 2020 tot het najaar van 2021 presenteert IBA Parkstad de projecten die bewijzen dat Parkstad een regio is om trots op te zijn. De IBA 50 projecten komen nu in een versnelling en daarover wil IBA de inwoners van Parkstad tijdens de informatiemarkt graag informeren. Deze is toegankelijk voor iedereen die geinteresseerd is in de IBA 50 projecten en nieuwsgierig is naar de toekomst van Parkstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *