Slider1
slider2

Uitnodiging rondleiding REBiRTH Festival 2023

HELVOIRT/HAAREN – 10 april 2023. Op 14, 15 & 16 april 2023 is het weer tijd voor de jaarlijkse start van het festivalseizoen tijdens REBiRTH Festival!

De aankomende editie wordt de grootste editie tot nu toe, met een uitbreiding van ons festival en camping en een totaal vernieuwd festivalterrein.

We willen alle buurtbewoners en geïnteresseerden graag uitnodigen voor een rondleiding op het festivalterrein op dinsdag 11 april 2023. Tijdens deze rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen van het festival en geven we toelichting op de verschillende aspecten van de organisatie. De rondleiding begint om 19:00 uur en duurt ongeveer een uurtje, waarna er ruimte is voor verdere vragen en een kopje koffie of thee. Je hoeft je voor deze rondleiding niet aan te melden.

Wanneer: dinsdag 11 april 2023 Tijd: 19:00 – 20:00 uur. Ontvangst: Op de fiets vanuit Haaren: rijd via de Oude Baan rechtdoor op het zandpad op de kruising Hoge Raam / Antwerpsebaan richting het evenemententerrein. Rijd door in de Antwerpsebaan en parkeer hier in de fietsenstalling, voorbij het evenemententerrein, aan de rechterkant. Met de auto: gebruik Molenstraat 12, Helvoirt als navigatieadres en volg de gele borden met ‘P CREW’ en parkeer op de crew parking. We raden aan om zo veel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Volg de borden ‘backstage entrance’, hier starten we de rondleiding.

Graag tot ziens op dinsdag 11 april!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *