Slider

Try Out voor jongeren | donderdag 6 mei

HELVOIRT/CROMVOIRT/VUGHT – 4 mei 2021. Ontdek je talent, een nieuwe sport, of leer je creatieve skills kennen! Jongeren uit groep 8 en klas 1 t/m 3 van de middelbare school kunnen in de meivakantie gratis sportieve en creatieve activiteiten uitproberen.

Op donderdag 6 mei van 11:00-14:00 uur vindt de volgende Try Out plaats. De Try Out Crew (Puck, Mirte en Amber) hebben samen met MOVE Vught en Plaza Cultura een sportief en creatief programma bedacht. Dit vindt buiten plaats bij de sportvelden van Zwaluw V.F.C. Daarbij houden we rekening met de maatregelen rondom corona.

Programma sport en creativiteit
Er zijn vier verschillende activiteiten te beleven, waar je er twee van kiest. Tover je eigen kledingstuk om met een duurzame tie & dye techniek met kurkuma; textielkunstenares Lynn-Kate Rosdorff helpt je op weg. Met theaterdocente Mary-Ann Schonk kunnen jongens en meiden improvisatie, humor en lef inzetten bij de theater challenge. Of ben jij meer een sportief type? Dan kun je samen met MOVE Vught meedoen met kickboxen of een heuse boogschiet battle; archery attack.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht via www.vughtbeweegt.nl (aanbod jongeren) en daar kies je uit één van de vier programma’s met twee van de activiteiten. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op Vught Beweegt of de websites van MOVE Vught en Plaza Cultura. Neem een kijkje en blijf op de hoogte via Instagram @tryoutvught.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *