Slider1
slider2

Toneelvereniging Doe’k weer op de planken in Theater de Speeldoos

– met een nieuwe komische voorstelling ’t Is Weer Bingo Op De Camping, geschreven door Evelien Evers

VUGHT – 4 april 2023. Toneelvereniging Doe’k speelt al bijna 35 jaar lang komische toneelstukken voor een groot publiek. Vaak met succes! Theater de Speeldoos in Vught wordt jaarlijks drie keer goed gevuld als de Vughtse toneelgroep er een voorstelling speelt. Dit jaar neemt Doe’k haar bezoekers mee naar de camping! 

Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het geen kamperen maar ‘creperen’. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel achterlijk! Wie neemt er nu ’n cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog ’n lang staartje trouwens… Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld. Het is nu eenmaal zo: “Wat je zaait, dat zal je oogsten” en dat doet Jos dan ook!

’T Is Weer Bingo Op De Camping is een komische voorstelling voor jong en oud en speelt op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 april (aanvang 20.00 uur) in Theater De Speeldoos te Vught. Dit jaar bestaat de cast uit Rob Housen, Nanette van Engelen, Jozef Wagenaars, Ria Langenhuijsen, Brenda Hanff, Hanneke Schoones, Aniek van der Meer en Rob Voogt.De regie is in handen van Jessica van Leeuwen. Doe’k staat er om bekend dat de spelers nog een gezellige borrel nemen met het publiek na afloop van de voorstelling. Kaartjes voor de voorstellingen kosten € 15,00 en zijn te reserveren via www.toneelverenigingdoek.nl of via de kassa van het theater. Let op; aan de deur op de speeldata zélf zijn vaak geen kaarten meer beschikbaar. Hou hier dus even rekening mee als u wil komen kijken.

Speciaal voor alle lezers van Helvoirt.net en Vught.nu is kortingscode DOEK23! Beschikbaar waarmee men maarliefst 50% korting krijgt op kaartjes voor de voorstelling van donderdag 13 april.

Team Doe’k hoopt u van harte te mogen ontvangen volgende week!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *