Slider1
slider2

Jong toptalent musiceert in Guldenberg Klassiek

Toko Tsuchiya, piano

Zondag 14 januari aanvang 11.00 uur.

HELVOIRT – 11 januari 2024. Na de spannende Finale op 10 december met prijzenuitreiking door de wethouder gaat Guldenberg Klassiek weer van start met een nieuw seizoen.

Toko Tsuchiya komt uit Japan, speelde al heel jong piano en woonde later in Londen voor piano-studie bij Satsuki Nakata. Toko nam deel aan vele internationale competities, concerten en festivals met o.a. de eerste prijs in de North London Festival Piano Competition.
Ze volgde vele masterclasses bij gerenommeerde masters en haar bachelor aan het Tokyo College of Music. Pianiste Klára Würtz inspireerde Toko tot studie in Nederland aan het Utrechts Conservatorium. Naast haar hoofdstudie volgde Toko jazzlessen bij Bert van den Brink.
De jonge pianiste heeft een grote passie voor kamermuziek en is actief in verschillende projecten, waaronder samenwerking met violist, componist en dirigent Joan Berkhemer. Toko rondde in 2023 haar master aan het HKU Conservatorium Utrecht af met een bijzondere vermelding door de jury.
In november 2023 was ze Finaliste in ‘Koffie bij de Piano’ in ‘s-Hertogenbosch, met o.a. de 1e Prijs van de Vrienden Podia Klassiek.

Muziekprogramma: Kijk op http://www.podia-klassiek.nl/

Reserveren: info@guldenberg.nl Tel. 0411-642424 Entree: € 16,00 incl. programmablad en koffie/thee. 

Guldenberg 12  5268 KR Helvoirt  www.guldenberg.nl/klassiek

Al sinds 2010: Elke 2e zondag van de maand: Guldenberg Klassiek!

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *