Slider

Thuis in Helvoirt neemt afscheid van kanjers van het eerste uur in HelvoirThuis

Voorzitter Fred van der Pennen dankt de kanjers Brecht Gerritse en Petra Slegers bij hun afscheid

HELVOIRT – 8 november 2019. Het bestuur van stichting TinH ziet er na de jaarvergadering, donderdag gehouden in het HelvoirThuis, heel anders uit.

De stichting TinH ( Thuis in Helvoirt) is verantwoordelijk voor de exploitatie van de Huiskamer, de sportzaal en de kamers of zalen die beschikbaar zijn in het HelvoirThuis. Afscheid namen Brecht Gerritse en Petra Slegers, mensen van het eerste uur. Er kwamen drie nieuwe mensen bij het bestuur aanschuiven.

Fred van der Pennen had al eerder dit jaar de voorzittershamer overgenomen van Brecht Gerritse. Petra Slegers wilde samen stoppen met de voormalige voorzitter. Beide waren begonnen in de zogenaamde klankbordgroep waaruit later de stichting TinH voortkwam.

Een overzicht van de toehoorders bij het afscheid van Brecht Gerritse en Petra Slegers

Begonnen als klankbordgroep kwamen deze mensen in het bestuur van TinH die de zaken moesten regelen voor een kaal gebouw. Blijkbaar kreeg Brecht Gerritse eind 2015 de sleutel van toenmalig wethouder Van Den Dungen van de gemeente Haaren met de woorden: “Hier heb je de sleutels we gaan opleveren.” Volgens Fred van der Pennen was het destijds een kaal gebouw. Geen tafels, geen stoelen, geen gordijnen. Daar moest allemaal nog voor gezorgd worden. Hij had voor de twee kanjers drank als afscheidscadeau voor hun inzet op allerlei fronten. “Inzet waar je vooral de handen uit de mouwen moest steken,” volgens Van der Pennen. Het tweetal kreeg een stevig applaus voor hun verdiensten en drank om later van te genieten. De dertig aanwezigen, voornamelijk gebruikers van HelvoirThuis, maakten ook kennis met drie nieuwe bestuursleden: Ad Vogels, Cobby Crans en Peter Notten.

Van onze correspondent

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *